Diverse methodes tegen alcoholverslaving

https://www.desinclairmethode.nl/oplossing-alcoholverslaving  Eindelijk kun je aan je drankprobleem werken en in plaats van radicaal te stoppen af en toe een glaasje blijven drinken. De wonderbaarlijke methode die al zo lang bestaat, maar tegengehouden leek te worden door de wereldwijde verslavingszorg industrie die jaarlijks miljarden oplevert. 
https://www.zorginstituutnederland.nl/publicaties/standpunten/2013/06/10/standpunt-minnesota-model  Het 12 Stappen Minnesota Model is ontstaan uit ideeën en ervaringen van diverse bronnen als ‘The Oxford Group’, Carl Jung, William James, Kierkegaard en het Boeddhisme. Voor veel afkickklinieken en verslavingszorg centra evenals de AA is het 12 Stappen Minnessota Model de basisfilosofie.
https://www.jyp-counseling.nl/alcoholverslaving Allen Carr is bekend door zijn bestseller STOPPEN MET ROKEN . Hij heeft inmiddels ook duizenden mensen geholpen met hun alcoholverslaving mijn zijn boek STOPPEN MET ALCOHOL. Je drinkt nog terwijl je leest en krijgt geleidelijk aan een geheel andere kijk op alles wat met alcohol te maken heeft.
https://www.gezondheid.be/index › De nieuwe methode is gebaseerd op Cognitive Bias Modification. … waarbij drinkers met een joystick afbeeldingen gerelateerd aan alcohol van zich af moeten …
https://www.aa-nederland.nl Anonieme Alcoholisten Nederland is voor mensen die willen stoppen met drinken. Vele andere alcoholisten zochten ook hulp bij AA.
https://www.al-anon.nl › Vaak voelen mens die met een alcoholist leven dat ze iets aan de ander moeten veranderen. Ze zijn steeds meer met de ander bezig en vergeten zichzelf. Ze weten niet hoe ze met het drankprobleem van een ander om moeten gaan. Bij Al-Anon kun je in alle anonimiteit met anderen die hiermee kampen praten over jouw ervaringen met alcoholisme.
https://www.mirmethode.nl/ervaringen/verslaving-alcohol/ › ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset.  De methode is ontwikkeld door natuur geneeskundig therapeut Mireille Mettes. Zelfheling in 4 weken. Belangrijkste middelen zijn het aaien van je hand(voor zelfliefde) en het tegelijkertijd uitspreken van 9 korte(speciaal ontwikkelde) zinnen. 

Ken je andere methodes tegen alcoholverslaving of wil je adverteren, stuur ons een e-mail. Niet commerciële organisaties en artikelen plaatsen we gratis!